Уџбеници

Овде можете видети листу уџбеника за текућу и следећу школску годину.

Матурски испити

Oвде можете преузети збирку из српког језика као и тестове који су протеклих година били на матурском испиту и њихова решења.

Школски календар

Настава и други облици образовно - васпитног рада у основној школи се остварују у току два полугодишта. У овом календару погледајте планиран распоред.

Фестивал науке у Београду

Published: Monday, 18 December 2017

Посетили смо најбољу научну забаву - Фестивал науке у Београду!

Ђаци VII и VIII разреда су на„таласима електромагнетног мора“, обишли научне играонице, у пратњи наставника физике - Немање Тодоровића и наставнице хемије - Невене Месарош.
На том научном путу чули су причу о авантурама једног зуба, открили су која је то најмања метропола на свету и научили су да лименке рециклажом спашавају свет.Разоткрили су све тајне човековог скелета, попричали са роботима из будућности уз коктеле ватре и леда. Обишли су круг око света са најбољим летачима, „ронили“ су слатководним екосистемима, утркивали су се са различитим животињама, односно њиховим виртуелним копијама.Упознали су јежа којег мучи равнотежа и завртели се на „Кориолисовој вртешци“.Видели су ватромет боја у чаши воде, истраживали су метале и њихове супермоћи.Уживали су у наступу на малој научној бини и још много, много тога.
На Фестивалу науке, наши ђаци уверили су се да је наука лака као игра, лепа као уметност и узбудљива као експеримент!

sajam nauke

sajam nauke

Школско звоно

На овом линку можете погледати када почињу и завршавају се часови ниже и више смене.