Уџбеници

Овде можете видети листу уџбеника за текућу и следећу школску годину.

Матурски испити

Oвде можете преузети збирку из српког језика као и тестове који су протеклих година били на матурском испиту и њихова решења.

Школски календар

Настава и други облици образовно - васпитног рада у основној школи се остварују у току два полугодишта. У овом календару погледајте планиран распоред.

Eкскурзија еко-јуниора

Published: Saturday, 06 July 2019
У суботу, 22. јуна, наставница хемије, Невена Месарош повела је све "еко-јуниоре" на заслужену зелену авантуру по Сремским Карловцима.
Посетили смо Еколошки центар "Радуловачки" у ком су нас дочекале Ивана и Наташа, које су нас упознале са огромним природним богатством Сремских Карловаца.
У еко центру су нам припремиле интересантну едукативну игру о животињама и биљкама. Потом је уследила шетња карловачким улицама и обилазак "Дворске баште" у којој је едукативна игра настављена.
Препуни утисака запловили смо Дунавом на катамарани.
Ове школске године имали смо бројне зелене акције, едукативна еко предавања, еко квизове, хуманитарне активности и заслужену зелену екскурзију за крај.

Да екскурзија доноси нова знања, нова познанства, повезује културу, обнавља традицију и отвара нове видике, потврдили смо и овом зеленом екскурзијом.

Школско звоно

На овом линку можете погледати када почињу и завршавају се часови ниже и више смене.