Уџбеници

Овде можете видети листу уџбеника за текућу и следећу школску годину.

Матурски испити

Oвде можете преузети збирку из српког језика као и тестове који су протеклих година били на матурском испиту и њихова решења.

Школски календар

Настава и други облици образовно - васпитног рада у основној школи се остварују у току два полугодишта. У овом календару погледајте планиран распоред.

Еко- квиз

У оквиру пројекта "Школе за 21. век" ученици 7. и 8. разреда заиграли су еко квиз.

Сви ученици поменутих разреда учествовали су у организовању овог квиза.

Ученице 8-2 одељења, Дуња Лазичић и Верица Ћирић, са педагогом Мишелом Толимир и наставницом хемије Невеном Месарош, водиле су еко квиз.

Свако одељење је имало своју екипу учесника, а остали ученици из поменутог одељења су навијали за свој тим.

Екипе су имале и своја имена. Екипа 7-1 одељења звала се "Туја", а учесници ове екипе су били: Дуња Грујић, Слободан Антић и Драган Адамов. Екипа 7-2 одељења звала се „Оморика“, а учесници су били Леијла Деак, Бојан Голић и Далибор Поповић. У саставу треће екипе били су Маријана Иличин, Катарина Ердељан и Драган Грујић-екипа „Бор“ и ученици из 8-2 одељења, Николина Мишков, Мирослава Пајташев и Немања Бењоцки чинили су четврту екипу - екипа „Смрча“.

Еко квиз се одвијао кроз три игре: "Новине гужвалице и чаше падалице", „Чепкошалице“ и „Микро-питалице“. Да би квиз био "из 21. века" неопходни су нам били микробитови. Ученици су предходно програмирали микробитове. Овај микро робот нам је помогао у трећој игри еко квиза у којој су ученици учесници приказивањем одговарајућег слова (А, Б или Ц) одговарали на постављена питања.

Квиз је обухватао задатке и питања која су у вези са наставним градивом природних наука и апелом на формирање свести о значају очувања животне средине.

 

Школско звоно

На овом линку можете погледати када почињу и завршавају се часови ниже и више смене.