Уџбеници

Овде можете видети листу уџбеника за текућу и следећу школску годину.

Матурски испити

Oвде можете преузети збирку из српког језика као и тестове који су протеклих година били на матурском испиту и њихова решења.

Школски календар

Настава и други облици образовно - васпитног рада у основној школи се остварују у току два полугодишта. У овом календару погледајте планиран распоред.

Зелена авантура наших ђака

Published: Wednesday, 15 May 2019

18. априла ученици наше школе учествовали су у еко квизу, који је организовао Секретаријат за заштиту животне средине.
Анђела Гуцул, Петра Бакић, Дуња Грујић и Слободан Антић су представљали нашу школу на овом квизу, који се одржао у великој сали Културног центра у Кикинди. Наше такмичаре бодрили су ученици 8. разреда заједно са наставницом хемије, Невеном Месарош.
Квиз се састојао из две фазе. Током прве фазе такмичари су решавали квалификациони тест о познавању природе која нас окружује, о заштићеним деловима природе, заштићеним биљкама и животињама, а у другој фази су се надметали у брзини датог тачног одговора на постављено питање.
После квиза посетили смо Канцеларију за младе, упознали смо се са њеним радом, уживали смо у краткометразном филму о свим активностима поменуте канеларије, лежећи на удобним лејзи-беговима. Овај сунчан дан смо искористили и за шетњу по Кикиндском тргу уз сладолед с чоколадним преливом.
Радујемо се следећој авантури.

Школско звоно

На овом линку можете погледати када почињу и завршавају се часови ниже и више смене.