Уџбеници

Овде можете видети листу уџбеника за текућу и следећу школску годину.

Матурски испити

Oвде можете преузети збирку из српког језика као и тестове који су протеклих година били на матурском испиту и њихова решења.

Школски календар

Настава и други облици образовно - васпитног рада у основној школи се остварују у току два полугодишта. У овом календару погледајте планиран распоред.

Ученички Парламент је имао идеју

Published: Friday, 15 February 2019

Весеље, радост и срећа Дана заљубљених дотакла је и нашу школу. Загрнути у боје љубави ученици наше школе показали су и доказали да се љубав дарује раширених руку.

Ученички Парламент је и ове године био маштовит кад је Дан љубави у питању. Поред, већ традиционалног, избора за титулу „Врх друг/другарица“ и „Врх наставник“, чланови Парламента су организовали љубавну пошту у нашој школи. Свим ученицима од првог до осмог разреда поделили су коверте, које су самостално израдили и украсили, преносећи им поруку љубавне поште. Купидонови поштари су направили и љубавно сандуче у ком су сви ученици убацили своја писма намењена симпатији или најбољем пријатељу из школе. На сам Дан заљубљених, Купидонови поштари, доставили су писма на праву „адресу“. Неки ученици су били стидљиви, други изненађени, али су сви били  срећни.Свима желимо пуно љубави -искрене, топле, ђачке и јуначке.

ФОТОГРАФИЈЕ

Школско звоно

На овом линку можете погледати када почињу и завршавају се часови ниже и више смене.