Уџбеници

Овде можете видети листу уџбеника за текућу и следећу школску годину.

Матурски испити

Oвде можете преузети збирку из српког језика као и тестове који су протеклих година били на матурском испиту и њихова решења.

Школски календар

Настава и други облици образовно - васпитног рада у основној школи се остварују у току два полугодишта. У овом календару погледајте планиран распоред.

Европска недеља спорта

Published: Monday, 01 October 2018

Поводом обележавања „Европске недеље спорта“, у петак 28.09.2018. године у основној школи „1. октобар“ из Башаида је организовано такмичење у игри „између две ватре“. Учешће у овој манифестацији су узели полазници пројекта „Спорт у школе“, тачније ученици од I до IV разреда. Целокупну манифестацију је испратито 67 ученика, а своје учешће у такмичењу је имало њих 62-је.

У такмичењу је учествовало пет екипа, које су по свом саставу биле мешовите, односно чинили су их ученици и ученице од I до IV разреда. Као најуспешнија и најсналажљивија се показала екипа у саставу: Дуња Кузманов, Марко Стојков, Милана Талијанов, Анђела Шкорић, Марко Влајков, Игор Завишин, Марина Мартинов, Владимир Иличин, Александар Балог, Милован Гуцул, Драган Алексић, Милан Ковачевић и Јовица Толмачев.

ФОТОГРАФИЈЕ

234243
Победничка екипа

Школско звоно

На овом линку можете погледати када почињу и завршавају се часови ниже и више смене.